Зупинився, де заборонено, – плати штраф!

1706

Зупинився, де заборонено – плати штраф! Хмельницькі патрульні вперше у новому році провели рейд по парковках. Профілактичний захід влаштували у самісінькому центрі міста, де порушників довго шукати не довелося. У такий спосіб правоохоронці вирішили нагадати водіям про важливість дотримання ПДР, у тому числі правил паркування.
Ось цей пан на вулиці Грушевського зупинився всього за кілька метрів від пішохідного переходу, а потрібно було б щонайменше за десять. За порушення правил парковки чоловік отримав електронну постанову.
А це вже вулиця Подільська. Водійка автомобіля також припаркувалася, порушуючи правила.
Частина водіїв, якщо і порушують правила парковки, то дійсно через крайнощі, втім є інші, у яких причини порушень не менш поважні, починаючи від походу до магазину, в перукарню чи на каву.
Не порушуючи, відвідати поштове відділення також можна. Для цього потрібно було б проїхати метрів з 50 і припаркувати своє авто у дозволеному місці. Водійка обрала легший шлях, втім дорожчий.
Аби вкотре нагадати водіям про важливість дотримання ПДР, у тому числі правил паркування, патрульні поліцейські провели профілактичний захід. Це – перший у новому році рейд по парковках.
Окрім банальної ліні, коли водій не хоче проїхати кілька метрів і без порушень припаркувати авто, а натомість шукає сотні відмовок, є ще одна причина порушень – брак парковок. У місті, а особливо у центральній його частині, дійсно недостатньо місць для паркування, втім для принципових кермувальників навіть це не привід порушувати.

" " " "