ЗУСТРІЧ НАСТАВНИКІВ

360

Наговорилися досхочу і з користю: у Хмельницькому відбулась зустріч наставників мистецьких шкіл. 60 директорів закладів з усієї області зібралися, аби підсумувати минулий навчальний рік та поділитися планами на поточний.

На Хмельнгиччині мистецьку освіту здобувають майже 16 тисяч дітей. Кожна школа – індивідуальна за змістом навчання, а, от, проблеми –  однакові. Їх треба вирішувати. Як саме – директори шкіл намагались з’ясувати спільними зусиллями.

У нараді взяли участь наставники 60-ти мистецьких шкіл з усієї області. Директорка Красилівської школи мистецтв розповідає, таке спілкування важливе для керівників, адже, це не просто зустріч, а обмін цікавими та корисним для закладів ідеями.

Кам’янець-Подільська міська дитяча художня школа щороку ініціює проведення пленеру. У “Замковому етюді” участь беруть 15 областей з усієї країни. Так, зібравшись разом, юні художники викладають на папір величні краєвиди Квітки на Камені.

Та Хмельницький обласний науково-методичний центр працює не лише з мистецькими школами, а й займається благодійністю. За потреб допомагають діткам, котрі потребують термінового лікування.

" " " "