Звідки черги у Хмельницькому ЦНАПі?

811

25 талончиків на день… Таку кількість хмельничан можуть обслужити за добу у Хмельницькому управлінні адміністративних послуг – колишньому ЦНАПі. Йдеться лише про одну послугу – так звану «прописку». Щодня, аби отримати цей запис у паспорті, на Соборній,16  вишиковується черга чи не в сотню людей. Та далеко не всім пощастить впоратися із цією, здавалося б, елементарною процедурою за один раз.

Пан Олександр вже по праву може називати Хмельницький ЦНАП – рідним домом. Три дні поспіль ні світ, ні зоря, він вже тут. Стоїть у черзі, щоб отримати прописку.

Нині прийшов не сам – чергують у черзі на пару із дружиною. І ось нарешті – о 09:00 починають видавати омріяні талончики. Першою його отримує пані Олена – тут вона із 06:50.

Насправді таких талонів у ЦНАПі видають ще менше – лише 25 на день.

Хто не встиг – запізнився… Втім, відвідувачі управління адмінпослуг не розуміють – чому люди мають втрачати стільки часу на елементарні процедури.

І справді, збільшувати кількість працівників, котрі надаватимуть ці послуги у ЦНАПі не збираються. Кажуть, наплив люду за пропискою – явище сезонне – скоро саме минеться.

Радять хмельничанам бути уважнішими – на сайті управління, кажуть є інформація де і в який час приймають ці спеціалісти. Спробуйте знайти, бо нам, на жаль, не вдалося. Запевнюють – там буде швидше, бо хмельничани не звертаються до них за цими послугами.

Або ж можна зачекати кілька місяців, доки переважна більшість оформить субсидії. Наталка Бахамент, Юрій Совва, головні новини Хмельниччини.

 

" " " "