ЗИМОВІ ГРАЦІЇ

345

Дві золотих, п’ять срібних та шість бронзових нагород. Такі здобутки мають юні гімнастки з Хмельницького. Загалом 20-ро спортсменок з обласного центру взяли участь у нещодавніх змаганнях з художньої гімнастики.

Нещодавно відбувся відкритий чемпіонат із художньої гімнастики у місті Калинівка на Вінниччині. Близько трьох сотень учасниць взяли участь у турнірі, з них 20-ро – представниці 3-ї дитячої спортивно-юнацької школи Хмельницького. Одна із спортсменок, Ксенія Воловик, здобула бронзу у вправах з м’ячем і булавами.

На цих же змаганнях виступила і Анна Петлиця. Гімнастка стала другою у виступі з м’ячем та обручем. Каже, отримана нагорода спонукає до нових звершень.

Тренерка підопічних каже, на змаганнях їм не вистачало підтримки глядачів. Це через карантинні обмеження, які запровадили на турнірі. Однак, батьки підтримували по ту сторону екрану.

А ще дівчата розповідають, на тренуваннях викладаються на повну. Бо кожній вправі з будь-яким предметом потрібно багато уваги.

Зараз учениці разом із тренеркою вивчають зміни правил спортивних змагань. Оксана Литкіна каже, уже опановують їх, бо готуються до чемпіонату України.

Керівниця додає, такий вид спорту вимагає зусиль та систематичних тренувань. Тож працюватимуть на вищі результати і надалі.

" " " "