«Новатор-Серце Поділля»

1491

Несподіваний старт, рівна боротьба та бажана перемога. У Хмельницькому пройшли матчі 14-го туру Суперліги. У домашніх поєдинках місцевий «Новатор» приймав вінницький волейбольний клуб «Серце Поділля». Для обох команд перемога у цих іграх була надважливою, адже визначала, хто пройде у плей-офф з третього місця.

Нещодавно у Хмельницькому пройшли матчі 14-го туру Суперліги. Удома волейбольний клуб «Новатор» приймав вінницьке «Серце Поділля».

Як для «Новатора», так і для «Серця Поділля», перемога у цих матчах була надважливою, адже визначала, хто пройде у плей-офф з третього місця.

Такі старання, звісно, дали свій результат. Перший матч новаторівці виграли у суху, у другому подарували один сет вінничанам. Тим самим хмельницький клуб пройшов у плей-офф з третього місця.

А це, запевняють хмельничани, не може не тішити. Адже, якби програли «Серцю Поділля», то у плей-офф вийшли б на «Вінницю». До слова, команда за «Юридичну академію» – не сильніша, а ось незручна – стовідсотково.

Хмельничани з «Юракадемією» зіграють 24-го березня у Харкові, а вже 28-го прийматимуть суперника удома. Якщо обміняються перемогами – 29-го березня у Хмельницькому проведуть ще один матч, тим самим визначать, хто гратиме у півфіналі.

" " " "