Дитячий чемпіонат міста з футболу: хто кращий?

1528

ДЮСШ №1 проти Поділля. У Хмельницькому завершився дитячий чемпіонат міста з футболу. Символічно, переможцями турніру стали чи не наймолодші учасники. Щоправда, нагороди отримали не тільки вони. Окрім грамот, медалей та кубків, усім командам дісталися солодкі презенти. Привітав юних гравців і президент федерації футболу України – Андрій Павелко. 

Вони на рік молодші за свого суперника. Здається, різниця не настільки велика, та у дитячому футболі – навіть, дуже принципова. Втім, не сьогодні, і не для ДЮСШ №1 2008-го року народження.

А виграли ці хлопці за серією післяматчевих пенальті. Власне, воротар зіграв як півкоманди. Зізнається, як ловив ті м’ячі і сам не знає.

Звісно, каже тренер, усі настанови хлопці не виконали, втім старалися дуже та зіграли на всі сто.

Не тямляться від радості і батьки. Кажуть, гра надзвичайно сподобалася, адже перемога над однолітками – це норма, а ось переграти старших – справа не проста.

Власне, приурочили спортивне свято до Міжнародного дня захисту дітей. І символічно, що, у такий день, переможцями стали чи не наймолодші учасники. Щоправда, нагороди отримали не тільки вони. Окрім грамот, медалей та кубків, усім командам дісталися солодкі презенти. Привітав юних гравців і президент федерації футболу України – Андрій Павелко. Малим футболістам він подарував спортивний інвентар. Окрім цього, на Хмельниччині Андрій Павелко представив концепцію розвитку футболу в Україні.

 

" " " "