Жінка року у Хмельницькому.

2518

Червона доріжка, вечірня сукня та мейкап. У Хмельницькому незабаром визначатимуть «Маму року-2019». Премію започатковує громадська організація «Бути жінкою». Нині вони оголосили збір заявок. Претендентки матимуть можливість розповісти власну історію успішності попри усі стереотипи у суспільстві.

Як ти все встигаєш? Коли відпочиваєш? Ти ще й працюєш? Найпоширеніші запитання, які чують жінки, зайнявши активну позицію у житті. Нарешті на ці питання жінки зможуть відверто розповісти у рамках нового проекту-конкурсу «Мама року-2019». Його започатковує на постійній основі громадська організація «Бути жінкою».

Мета цього проекту – познайомити суспільство із успішними історіями жінок, які прагнуть створити чудову кар’єру, знаходять необхідну кількість часу для виховання дітей та отримують від цього шаленого ритму життя неймовірне задоволення. Переможниць визначатимуть у чотирьох номінаціях «Жінка року», «Мама року», «Жінка – хоробре серце» та «Мама-блогер».

Вже 21 квітня номінанти пройдуть інтерв’ю з організаторами,  під час якого розкажуть, яким досвідом вони можуть поділитися з мешканцями нашої області. Обрані анкети учасниць розмістять на офіційному сайті організації та у фейсбуці для он-лайн голосування, яке триватиме до 1 травня.

Фінал проекту відбудеться 12 травня у форматі світського заходу. Анкети учасниць також можуть подавати друзі чи знайомі.

" " " "