Спецрепортаж . Нові об’єкти для дітей відкрили у Волочиському районі .

611

У новий навчальний рік з новим дитячим садком. У Пахутинцях Наркевицької ОТГ Волочиського району відкрили дошкільний заклад “Веселка”. Раніше дітей у садочок довозили шкільним автобусом у сусідні села за декілька кілометрів.

Садочок відкрили  у колишній сільській школі. Реконструкція тривала три роки. Біля садочка зявилися дитячі майданчики,саму теритрію огородоли парканом.

Вартість реконструкції 2,5 мільйона гривнь. Гроші брали з бюджету Наркевицької ОТГ, допомагали спонсори. Також вдалося залучити субвенції державного бюджету.

У садочку зробили капітальний ремонт, закупили нові меблі, придбали необхідне облданання до їдальні. Облаштували ігрову та спальні кімнати.

З вересня дитячий садочок відкрив двері для 20 малюків.  З наступного року до них приєднаються ще 10.

З приємної події розпочався новий навчальний рік і для Купільського освітнього округу. На подвірї школи встановили спортивний майданчик.

Тренажери,турніки та інший спортивний інвентар придбали та встановили за кошти Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”

У Купільському освітньому окрузі навчаються 170 дітей. Їх підвозять шкільними автобусами із 13 навколишніх сіл.

Майданчик складається з десятка елементів. Вони є універсальними та підходять для занять спортом як для дітей так і дорослих.

Дорослі переконані, що спортивний майданчик  стане новим улюбленим місцем відпочинку для літей.  А охочих займатися фізичною культурою побільшає.

Шлях до великих спортивних здобутків розпочинається з малого кроку. У  благодійному фонді “Ми поруч” мають надію, що подібні спортивні майданчи допоможуть виховати майбутніх чемпіонів.

 

" " " "