Найбільше злочинів – серед правоохоронців та військових: у ДБР прозвітували за рік роботи.

488

 Правоохоронці та військові – саме ці категорії посадовців вчиняють найбільше злочинів з-поміж колег. Про це під час брифінгу повідомило керівництво територіального управління ДБР у Хмельницькому. Підрозділ працює уже рік. Під його опікою аж 5 областей. Директор місцевого ДБР наголошує, територія охоплення підпорядкованої йому структури – чи не найбільша в Україні, тому роботи не бракує. Додає, попри завантаження підлеглі справляються.

 Хмельницька, Рівненська, Чернівецька, Вінницька та Житомирська області – це територія підпорядкування територіального управління ДБР у Хмельницькому. Підрозділ працює лише рік, втім, напрацювань не бракує. Наразі в роботі – понад дві тисячі кримінальних проваджень. Більшість із них – проти копів та військових.

 Впродовж 2018-го 19-го років слідчими ДБР у Хмельницькому оголошено 852 підозри. В суді знаходиться 475 обвинувальних актів. Найбільшим свої здобутком у ДБР вважають перекриття каналу контрабанди цигарок – найбільшої за всю історію незалежної України.

 Директор теруправління наголошує, зважаючи на кількість звернень та кримінальних проваджень, навантаження на його підопічних – чимале. Адже, коли починали, у штаті було лише 19-ть слідчих. Наразі у розписі вже – 45 посад, 5 із них поки вільні. 

 

" " " "