Спецрепортаж . Новий навчально-практичний центр відкрили у Волочиську .

1210

Новий навчально-практичний центр відкрили у Волочиському аграрному ліцеї. Майже рік активної роботи і тут готові приймати перших студентів.

Леонід демонструє учням принципи роботи шліфувальної машини. Дотепер майстер проводив заняття на застарілій радянській техніці. А тепер майбутні слюсарі будуть освоювати основи професії за сучасними верстатами.

 Нова майстерня фактично відображає замкнутий цикл виробництва. Тут за шість годин два новачки без проблем зможуть виготовити нову шафу. Обладнання австрійського виробника – зручне у користуванні, надійне та безпечне, зазначає майстер.

Облаштували центр у старій майстерні. Приміщення попередньо теж відремонтували. Підтримку отримали і від народного депутата України Сергія Лабазюка.

У закладі сподіваються, завдяки такому навчальному простору випускникам буде легше адаптуватися до умов виробництва.

Не приховують захвату і гості, які завітали на відкриття. Очільниця Чорноострівського ліцею Світлана Яремчук зазначає, по доброму заздрить колегам. Переконана, з таким оснащенням і майстри, і учні будуть працювати із задоволенням.

До слова, подібні центри відкрили вже у п’яти начальних закладах області в межах програми від Міністерства освіти та науки. Волочиський став шостим таким проектом.

 

" " " "