Хмельниччина: влада готувалась до “італійського” сценарію з корронавірусом – цифри вражають

За "італійським" сценарієм на Хмельниччині мало бути в рази більше хворих на коронавірус

2837

На Хмельниччині, завдяки вчасно вжитим карантинним заходам, вдається стримувати темпи захворювання на коронавірус. Адже, як зясувалося, обласна влада готувалася до гіршого сценарію. За основу було взято іспансько-італійський сценарій. На щастя, у нас він не відбувся. Хоча, могло бути гірше, якби не запроваджений карантин, розповів голова Хмельницької ОДА в ефірі одного з телеканалів.

Якби у нас усе пішло за “італійським” сценарієм, то вже на кінець минулого тижня чисельність хворих на коронавіруцс могла бути близько 150 осіб. А так на сьогодні маємо лише 40 випадків. Звісно, ліпше було б, якби й цього не було, але навряд  чи цього можна було досягти, коли всі навколишні регіони вже “хворіли”.

Читайте також: Лікарі Хмельниччини б’ють на сполох: одна великодня ніч може звести весь карантин нанівець

Та й не зайвим буде згадати, що Хмельниччина “впала” останньою у центральному і західному регіонах України.  На той час уже вся території нашої держави, від Закарпаття  до столиці, мала хворих на коронавірус, і лише Хмельниччина залишалась острівцем на карті захворювань.

Отже, ми все робимо правильно. І тепер найголовніше – не звести нанівець усі наші зусилля необдуманою поведінкою під час великодніх свят.

" " " "