Гуртовий ринок «Дубово» можуть закрити до кінця карантину

Наразі у Хмельницькому працює лише гуртовий ринок «Дубово», за умови дотримання карантинних вимог

3250

На керівника гуртового ринку «Дубово» склали адміністративний протокол через те, що там не дотримуються карантинних вимог. Якщо порушення будуть і надалі, обласна комісія ТЕБ і НС буде змушена його закрити, повідомив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш.

 

Голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет особисто відвідав хмельницький ринок, аби перевірити, як продають під час карантину. Пресслужба  обласної державної адміністрації повідомляє, що продавці, які приїхали з різних регіонів України, не дотримуються вимоги: 1 особа на 10 квадратних метрів. Оскільки адміністрація ринку за цим не вслідкувала, керівник адміністрації понесе адміністративну відповідальність за порушення правил карантину.

Окрім того,  Дмитро Габінет  доручив Головному управлінню  Держпродспоживслужби в Хмельницькій області та в.о. санітарного лікаря області терміново додатково перевірити всі магазини в містах та районах Хмельниччини на дотримання карантинних вимог. А біля інших ринків повинні патрулювати правоохоронці, щоб не допустити самовільної торгівлі.

" " " "