Фінансування об’єктів із фонду регіонального розвитку  – які громади можуть отримати гроші ?

661

В обласній адміністрації обирали проєкти на фінансування з фонду регіонального розвитку. Таких на Хмельниччині кілька. Обов’язковою умовою отримання грошей віддержави є співфінансування у розмірі 10 відсотків. Серед проблемних об’єктів – стадіону Кам’янець-Подільському та корпус дитячої лікарні. Що вирішила комісія?

Одночасно кілька об’єктів  в області претендують на фінансування із державного фонду регіонального розвитку. Щоб подати пропозиції від Хмельниччини, зібралась спеціальна комісія. Засідання провели дистанційно – через  карантинні обмеження. Серед інших, потребує реконструкції і гімназія у Славуті. Місто має хороші показники з народжуваності, однак приміщенню більше як сто років. Там уже добудували їдальню та спортзал – однак підрядник готовий продовжувати роботи, якщо буде фінансування.

У Солобківцях  просять фінансування на центр позашкільної освіти. Там уже провели заміну покрівлі та вікон.

Нагальна потреба у віньківчан – будівництво очисних споруд.

Значних коштів потребує капітальний ремонт стадіону у Кам’янець-Подільському. Дискусійне питання – і щодо фінасування добудови корпусу обласної дитячої лікарні. Як має функціонувати нове приміщення – вирішуватиме госпітальна рада.

Всього до переліку об’єктів , що претендують на фінансуванняіз фонду регіонального розвитку, увійшло 6 проєктів. Чи отримають вони гроші – вирішуватиме Мінрегіон.

" " " "