У Шепетівському районі четверо жінок отримали почесне звання “Мати – героїня”

Президент України нагородив чотирьох мешканок Шепетівського району званням "Мати – героїня"

1241

Бути матір’ю та належним чином виховувати своїх дітей – задача не з простих. Особливо коли дітей багато. Саме тому такі жінки заслужено отримують від держави почесне звання “Мати – героїня”. Так, днями президент України Володимир Зеленський підписав указ про нагородження цим почесним званням чотирьох жінок з Шепетівського району Хмельницької області.

  • Мушинській Валентині Олександрівні з села Сивки — матері п’яти дітей;
  • Романюк Ларисі Романівні з села Соснівка — матері п’яти дітей;
  • Торченюк Лесі Іванівні з села Окіп — матері п’яти дітей;
  • Швайдецькій Оксані Вікторівні з села Квітневе — матері шести дітей.

З нагоди цієї події, аби привітати наших героїнь, до Білогірської громади завітав голова Шепетівської райдержадміністрації Юрій Басюк. Саме він вручив жінкам почесні посвідчення.

Разом із ним до щирих привітань долучилися пред­став­ни­ки Бі­ло­гірсь­кої се­лищ­ної ра­ди в осо­бі сек­ре­та­ря ра­ди Юрія За­го­руй­ка та зас­тупни­ка се­лищ­но­го го­ло­ви Сер­гія Му­сі­юка. Вони вру­чи­ли ге­ро­їням по­дя­ки. Також урочистий захід відвідав де­пу­тат Ше­пе­тівсь­кої район­ної ра­ди Ва­лен­тин Ло­совсь­кий, кот­рий при­ві­тав ма­те­рів та вру­чив фі­нан­со­ві по­да­рун­ки від іме­ні ге­не­раль­но­го ди­рек­то­ра ТОВ НВА «Пер­ли­на По­діл­ля» Сер­гія Іва­щу­ка, а та­кож ке­рів­ник про­ек­тів бла­го­дій­ної ор­га­ні­за­ції «Бла­го­дій­ний фонд МХП-гро­ма­ді» та де­пу­тат Бі­ло­гірсь­кої се­лищ­ної ра­ди Люд­ми­ла Ба­ран­чук.

Читайте також: У Хмельницькому нагородили кам’янецького поліцейського, що врятував самогубця

При­єд­нався до при­ві­тань і ко­лек­тив Бі­ло­гірсь­ко­го бу­дин­ку куль­ту­ри, який по­ра­ду­вав при­сут­ніх му­зич­ни­ми ком­по­зи­ці­ями.

" " " "