ГРУПА КОМПАНІЙ «VITAGRO» ОРГАНІЗУВАЛА ДЛЯ ДІТЕЙ НЕЗАБУТНЄ СВЯТО

212

Дитячий сміх, веселощі, купа позитивних емоцій та віра у перемогу нашої країни навіть у найменших. Всім цим, вихідними  був переповнений театр ім. Михайла Старицького. Розпочалось все із майстер класів.

Батьки, які прийшли разом із дітьми кажуть, цього року таких веселощів не вистачає, ні для дорослих, ні для дітей. Таке свято-це хороший привід дітям розвіятися і хоча б на мить забути,  що в країні війна. Не зі слів знає, як бути під обстрілами Марія. Жінка родом із Сумщини. До Волочиська переїхали навесні. Чоловік працює у Групі Компаній «VITAGRO».

З дня Святого Миколая розпочинається  цикл Новорічних та Різдвяних свят. Для кожного  будь то дорослий чи дитина-це період віри, радості та сподівань у світле майбутнє.

Відволіктися батькам та дітям від тривожних та напружених днів-це головна мета проведення цього свята. Стилізоване дійство організувала для дітей своїх працівників Група Компаній «VITAGRO».

Незабутньою феєрією та родзинкою, як для дітей так і для дорослих став допрем’єрний показ вистави «Крижане Серце».

Також дітки мали змогу власними руками виготовити святкове печиво та прикрасити його в національних кольорах. А ще, малеча зізналася, що для них стане справжнім подарунком на свята та хто по-справжньому їх супергерої.

Власне ті, хто пришвидшують ці недитячі бажання дітей також були присутні на святі. Військові запевнили,що  перемога буде і  буде вона українською.

На запрошення соціально відповідального бізнесу на свято завітала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Емоції у дітей аж зашкалювали. Це було видно із їх рухів під час святкової дискотеки.

" " " "