100 тисяч гривень за неіснуючу машину: хмельничанина розвели на шалені гроші

Чоловік віддавав шахраєві гроші кількома траншами і нічого не запідозрив

1715

У Хмельницькому чоловік став жертвою шахрая, віддавши йому понад 100 тисяч гривень. Як це нерідко трапляється, чоловік вирішив зробити покупку за оголошенням у мережі Інтернет.

Скільки вже траплялось таких ситуацій, а все одно простаків, готових віддати свої кровно зароблені аби кому, не меншає. Щотижня до поліцейських звертаються жителі області, яких ошукали шахраї, і щоразу знаходяться все нові й нові жертви, яких чужі приклади нічому не вчать.

Так, на днях до поліції звернувся 31-річний житель обласного центру, який купував у Мережі легковий автомобіль та так  і не купив його. Потерпілий каже, що знайшов на одному з сайтів оголошення щодо продажу автомобіля “Рено Меган”. Чоловік домовився по телефону з його власником і почав кількома траншами переказувати гроші “продавцеві” за омріяну покупку. Та коли обумовлена сума повністю опинилась на рахунку продавця, зв’язок із ним увірвався.

Читайте також: Шахраї під час карантину обманули людей на понад 50 тисяч гривень

Звісно, ніякої машини покупець не дочекався. Тепер єдина його надія – на допомогу поліцейських, які усе-таки розшукають зловмисника та змусять його повернути гроші.

" " " "