Хмельничани візьмуть участь у добовому веломарафоні

1597

400 кілометрів за 24 години. Хмельничани візьмуть участь у добовому веломарафоні. Неординарна велоподія стартує у суботу з парку Чекмана. Місцева зона відпочинку стане відправною точкою. Далі п’ятеро велосипедистів проїдуть Вінницю, Бердичів, Житомир та фінішують у Києві. Якщо спортсмени подолають дистанцію за добу – отримають залік у скарбницю французького клубу рандоннерів.

Пану Олександру трішки за 50, втім він не найстарший учасник команди. У колективі є велосипедист, якому під 60 та троє – молодь. Ці п’ятеро відчайдух зважилися взяти участь у добовому веломарафоні.

Цього разу відчайдушна п’ятірка за 24 години планує підкорити400 кілометрів. Неординарна велоподія стартує у суботу з парку Чекмана. Місцева зона відпочинку стане відправною точкою.

Це – Вінниця, Бердичів, Житомир та фінішу Києві. Велосипедисти їхатимуть 24 години, тобто і вдень, і вночі. За час мандрівки мають право на зупинку, втім не більше як на дві години. Якщо спортсмени подолають дистанцію за добу – отримають залік у скарбницю французького клубу веломарафонців.

Щоправда, каже пан Олександр, такі дистанції даються не за один день. Це роки тренувань. А для п’ятірки хмельницьких веломарафонців – свого роду надбання. Аби пропагувати велорух, вони готові проїхати не одну сотню кілометрів. Долучитися до велоподіїзакликають усіх охочих.

Нагадаємо, веломарафонзапланований на суботу, 6-те червня. Стартують хмельницькі рандоннери з парку Чекмана. Підтримати їх запрошують усю велоспільноту міста.

 

" " " "