11 тисяч гривень на 42 баскетбольні команди. У Хмельницькому відбувся чемпіонат України з баскетболу 3 на 3.

1266

Сім годин безперервної гри. У Хмельницькому відбувся етап чемпіонату України з баскетболу 3х3. Цього року його проводили в рамках My Fest-у.  На змагання приїхали найсильніші баскетболісти України. Тут були різні вікові категорії – по дев’ять жіночих та юнацьких команд.

Гра три на три. 30 червня у Хмельницькому пройшов черговий етап чемпіонату України зі стрітболу. Чимало команд із різних областей приїхали поборотися за головний приз. Та основне для них було показати свої можливості та й на інших подивитися.

Бердянськ, Одеса та Переяслав. Троє спортсменок із цих міст створили одну команду, щоб представити збірну України з баскетболу у відповідній категорії. Спортсменки кажуть, зігралися дуже швидко. Бо знають одна одну з дитинства. Для них такі змагання – чудовий досвід і можливість розвиватися.

У чоловічій категорій була 21-а команда. Серед них перемогу вдалося вибороти гравцям з Кам’янець-Подільського «ДіДіБао».

Ще на початку змагань баскетболісти були налаштовані на перемогу. Єдине, на що нарікають –  зіпсована погода. Бо розраховували на вуличну гру.  Загалом, змаганнями задоволені, і додому везуть ще одну вагому перемогу.

Окрім грошового призу, учасники змагань отримали й інші цінні подарунки.

" " " "