1100 пожеж, більше ніж три сотні врятованих людей. Хмельницькі рятувальники підбили підсумки роботи за рік

805

Днями Хмельницькі рятувальники підбили підсумки своєї роботи за 2018 рік. Під час наради керівники всіх рівнів обговорили проблемні питання цивільного захисту населення та шляхи їх вирішення. Крім того, присутні визначились із основними завданнями на 2019 рік.

За рік, що минув, пожежно-рятувальні підрозділи гарнізону ліквідували 1100 пожеж, і найголовніше – врятували 330 людей. За цей період піротехніки ДСНС Хмельниччини виявили та успішно знищили 1047 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Служба з надзвичайних ситуацій заслоговує на неабияку увагу та підтримку зі сторони держави, зазначив заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Володимир Кальніченко.

Хмельницькі рятувальники надійно протистоять проявам різних небезпек і є надійним захистом подолян. Заступник начальника управління Дмитро Бондар зазначив, що головні завдання, які стояли перед рятувальниками в минулому році виконані і збавляти темпи вдосконалення та розвитку Служби порятунку не збираються.

Саме задля доступності рятувальних послуг для населення й надалі триватиме робота щодо створення нових підрозділів місцевих пожежних команд, оновлюватиметься матеріально-технічна база.

" " " "