Зимовий вернісаж 2019.

1252

Один виставковий зал та сім десятків майстрів. У Хмельницькій дитячій школі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відкрили «Зимовий вернісаж-2019». Виставка налічує 1000 рукотворних робіт у всіх можливих техніках.  Дерево, шкіра, кілометри ниток та тканини переплелися у справжнє мистецтво нашого рідного краю. Експонати, які представлені, зібрані із різних куточків нашої області і є мистецькою візитівкою краю.

Творчі, креативні та наповнені фантазією. У Хмельницькому презентували «Зимовий вернісаж – 2019». До виставкової зали зібрали роботи найкращих рукотворних майстрів області. Кожна із них унікальна у своїй техніці.

Ромашкове поле, квітучі ліси та синє море. Знана на Поділлі Золота голка України Інна Гончарук також долучилися до «Зимового вернісажу». Каже, для неї презентувати власну творчість вже звична річ, адже кількість виставок вже давно перебільшила дві сотні.

Вишиті рушники попід стелею, сукні ручної роботи із подільськими орнаментами та авторська біжутерія. Презентоване різноманіття просто вражає. Надія Борецька майстриня, яка вже багато років опановує техніки вільного розпису, холодного батіку та валяння.

Старі джинси, сукні та звичайні тканини знайшли своє почесне місце на виставці. Любов Юркова у техніці клаптевого шиття створює корисні предмети, які кожна жінка може використовувати вдома. Тут – зручні органайзери,  накидки на пуфики та сумочки для дівочих дрібниць.

Загалом експозиція налічує майже одну тисячу художніх робіт. Представлений і самчиківський розпис.

Переглянути виставку «Зимовий вернісаж – 2019» можна до 28 лютого.

" " " "