«Гаряча пора» звітів .

1529

Літо у розпалі. Для депутатів від політичної партії «Поруч» – це гаряча пора звітних зустрічей. Обранці зустрічаються на округах зі своїми виборцями, аби підвести підсумки зробленої роботи та окреслити плани на майбутній сезон.

Про виконані завдання та обіцянки в селі Ружичанка днями розповів голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник. Він, як і інші депутати від політичної партії «Поруч», звітує перед своїми виборцями, які свого часу довірили йому представляти свої інтереси. На його окрузі – а це села Ружичанка та Карпівці Розсошанської ОТГ – за останні кілька років активно відбудовують інфраструктуру. Сам же депутат зазначає, зміни на краще відчули після того, як «децентралізувалися».

Реанімують тут і заклади освіти та культури.

На сьогодні Розсошанська ОТГ вважається найуспішнішою у Хмельницькій області та входить у п’ятірку кращих по Україні. Староста зазначає, такі досягнення – результат спільної праці.

Задоволені цієї роботою і самі жителі.

Юрій Мельник зазначає, приїздить до виборців не лише прозвітувати, а й отримати зворотній зв’язок. Бо, як би там не було, проблеми є завжди, головне – поступово працювати над їх вирішенням. Так, вже набрали список поточних справ на наступний сезон. Насамперед, планують завершити ямковий ремонт дороги.

Одночасно стартували звітні зустрічі депутатів від політичної партії «Поруч» й у Волочиському районі. Однією із перших у селі Зайчики звітувала депутат Волочиської міської ради Оксана Пендрак.

Нещодавно Волочиська міська рада прийняла програму бюджету участі та підтримки сільськогосподарських виробників, проінформувала виборців депутат. Працюють у раді спільно із колегами по фракції над розвитком соціальної сфери.

Дбають обранці й про побутові умови життя виборців. Спільно із місцевими органами самоврядування працюють над вирішенням першочергових господарських проблем. За словами голови села, в пріоритеті – завершити вуличне освітлення.

Люди кажуть, серед нагальних й ремонт приміщення школи. Тим паче, що успішний досвід реставрації будівлі вже мають. Нещодавно у селі відремонтували церкву.

Звітуватимуть депутати від політичної партії «Поруч» на своїх округах впродовж серпня та вересня. Відтак, кожен обранець зі світною зустріччю відвідає кожен населений пункт свого округу.

" " " "