У Старокостянтинові пройде кінофестиваль

1308

«Чим живуть замки?». У Старокостянтинові пройде перший кінофестиваль для усієї родини. У програмі: квести, виставки, майстер-класи, арт-терапія та навіть флешмоб від волонтера Корпусу Миру. Родзинкою старокостянтинівського фестивалю стане конкурс короткометражок про Замок князів Острозьких.

Ще не оговтався Старокостянтинів від «Болохівських гостин», як очікує на новий фестиваль. Вже цими вихідними у місті над Случем вируватиме перший кінофест для усієї родини «Чим живуть замки?». Символічно пройде дійство у Замку князів Острозьких. Його родзинкою стане конкурс короткометражок. Аби стати учасником, потрібно зняти короткий ролик про те, чим живе стародавня фортеця.

Найкращі відеороботи мають шанс виграти від п’яти сотень до півтори тисячі гривень. Переможців визначать на самому фесті, а усі аматорські відеоролики покажуть на великому екрані. Відеоконкурс, насправді, – тільки одна з локацій фестивалю. Інші, запевняють організатори, не менш цікаві.

А ще буде унікальна виставка світлин, які, до слова, збирали у всьому місті. Та навіть це далеко не все, чим дивуватиме перший фест.

Якщо перший фест вдасться, а організатори у цьому не сумніваються, то стане точкою відліку нового дійства у фестивальному житті Старокостянтинова. Отож, 18-е серпня, субота. Замок князів Острозьких запрошує на кінофестиваль. Вхід – вільний.

" " " "