20 лютого у Хмельницькому презентують виставу «Монологи війни. Жінки».

1876

Біль, втрата і реальні історії людей. У Хмельницькому покажуть «Монологи війни. Жінки». Це театралізована вистава з елементами документальної розповіді. В ці дні у театрі імені Михайла Старицького тривають підготовчі репетиції. Представлятимуть виставу широкому загалу вже 20 лютого.

«Монологи війни. Жінки» презентують містянам у театрі імені Михайла Старицького. Під час театралізованого дійства присутнім розкажуть шість непересічних історій жінок, які знають про війну не з фільмів і  книг.

Публіцистичні монологи, відрежисовані кліпи і авторські пісні. Проєкт «Монологи війни. Жінки» розкаже про зовсім іншу сторону людської втрати.

Одна із головних героїнь – Анна Побережняк. На війні вона втратила рідного брата Олександра Яроцького. Коли запросили взяти участь у виставі – зовсім не вагалася і вирішила відверто про все розповісти, щоб люди вкотре зрозуміли – війна триває досі.

Оксана Анодіна довго вагалася – чи брати участь у виставі. Адже її історія дещо відрізняється від інших. Її монолог буде про щастя.

Тож містян чекатимуть 20 лютого о 19 годині на прем’єрному показі вистави «Монологи війни. Жінки».

" " " "