2000 доларів за посаду: очільника шепетівських рятувальників спіймали на хабарі

964

Від 5 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією світить очільнику шепетівських рятувальників. Чоловіка спіймали на хабарі. 2000 доларів він вимагав у жителя району за працевлаштування. Майбутній новобранець не знітився – звернувся в обласне управління ДСНС. Там інформацію оперативно передали до поліції та військової прокуратури. Кілька місяців роботи служб – і результат, так би мовити, на обличчя.

2000 доларів за посаду пожежного. Саме у таку суму оцінив керівник Шепетівського сектору ДСНС свою роботу за працевлаштування новобранця. Перший транш посадовець, не соромлячись брав, так би мовити, не відходячи від каси. У робочому кабінеті на гарячому його затримали правоохоронці.

Правоохоронці кажуть, операцію із затримання хабарника розпочали ще взимку. 21 січня отримали звернення від рятувальників.

Наразі хабарника затримали й оголосили про підозру. Корупціонеру загрожує чималий строк.

Рятувальники кажуть, якщо вину колеги доведуть – його обов’язково звільнять. А поки – на час розслідування – відсторонять від роботи на займаній посаді.

У службі ДСНС краю даний випадок – перший. А, от, по області, кажуть правоохоронці, посадовців частенько ловлять на хабарі.

 

" " " "