Автобус-привид дістався Хмельниччини – тут знайшли і кращого водія

1548

На Хмельниччину завітав автобус-привид. У рамках загальнонаціональної профілактичної акції «Керуй» він припаркувався у обласному центрі. Головна мета із якою заїхав до нас – навчити водіїв їздити із головою і нагадати їм про наслідки недотримання ПДР. Адже, результатом бездумного кермування зазвичай стають аварії, котрих лише від початку 2018-го в області – понад півтора тисячі. Чимало з них, до речі, трапляються з вини пішоходів. Тому, не лише кермувальникам, а й їм нагадали про те як безпечно поводити себе на дорозі.

Правила дорожнього руху – їх знають навіть діти. А, от, дорослі, особливо ті, які за кермом, частенько забувають про їхні вимоги. Водії кермують, ніби без голови, наражаючи на небезпеку як себе, так і інших учасників дорожнього руху. Щоб схаменути їх Хмельницький відвідав автобус-привид.

Автобус-привид, до речі, і є уособленням того безвідповідального та бездушного водія – причину чи не кожної дорожньо-транспортної пригоди. Він їздить сам, жахаючи всіх, хто на дорозі поруч.

Серед запчастин, котрими рясно прикрашений автобус можуть бути і ті, які залишили на дорозі хмельницькі водії, адже кількість ДТП в області жахає.

В поліції додають, не всі водії – погані. Переконують є й такі, на яких варто рівнятися. Автобус-привид у Хмельницькому якраз у пошуках ідеального кермувальника.

Ідеального водія на Хмельниччині таки відшукали. Ним став громадський активіст Володимир Огойко.

Нагороду пан Володимир отримав не лише за те, що сам їздить із головою ,а й за те, що чемно та правильно кермувати навчає й інших. На рахунку голови громадської організації «Халк» – чимало профілактичних акцій. Кожна з них спрямована на забезпечення єдиної мети – зробити хмельницькі дороги безпечнішими ,а хмельницьких водіїв – кращими. Досягти цього легко і просто ,каже найкращий.

" " " "