21 переможця Бюджету участі визначили  Хмельницькому

789

Як пройти в бібліотеку, електронна лабораторія дитячої лікарні та впровадження методів франдрайзингу у соціально-економічну сферу… Усього цього в місті Хмельницькому не буде…. Так вирішили містяни, котрі голосували за проекти Бюджету участі. Так з-поміж семи десятків різноманітних ідей із різних сфер життєдіяльності міста, хмельничани віддали два мільйони гривень двадцятьом освітнім проектам і аж одному із житлово-комунального господарства.

Цей трон в бібліотеці з’явився завдяки перемозі ідеї працівників читальні у «Бюджеті участі». Крім нього сюди закупили чимало новесеньких книжок для маленьких відвідувачів. А травматологія міста отримала необхідне специфічне медичне обладнання.

Та це все було минулого року,коли  на всі проекти виділяли мільйон гривень. Цьогорічні переможці не настільки різнопланові. Фактично всі два мільйони, які запланували на реалізацію ідей,  «увірвала» освітня галузь.

Із двадцяти одного переможного проекту лише один дістався не освіті, а житлово-комунальному господарству. У міськраді висновки зробили. Наступного року на голосувальників від освіти чекає неприємний сюрприз: квотування за сферами.

 

" " " "