За незаконно зрубану ялинку – до 2 тисяч штрафу

847

Більше десяти тисяч ялинок на свята. Стільки новорічних атрибутів для містян запасло лісове господарство краю. Придбати зимову красуню можна вже за декілька днів. Продаватимуть ялинки майже у всіх мікрорайонах міста, втім найбільша торговиця – традиційно, у центрі. Цьогорічні ціни, обіцяють лісівники краю, не те, що по кишені не вдарять, а приємно здивують. Так за вічнозелене деревце доведеться заплатити від кількох десятків до кількох сотень гривень. А ось за незаконно зрубану ялинку і кілька тисяч.

На новорічні свята хмельничани будуть з ялинками. Принаймні, у цьому переконує лісівники краю. Цього року для містян вони запасли більше десяти тисяч зелених красунь.

А придбати живу красуню можна буде за декілька днів. Цьогорічні ціни, обіцяють лісівники, не те, що по кишені не вдарять, а приємно здивують.

Якщо на ярмарку за новорічну красуню доведеться заплатити від кількох десятків до кількох сотень гривень, то за незаконно зрубану ялинку – і кілька тисяч.

Тобто вигідніше все таки купувати ялинку на ярмарку. Продаватимуть красуні майже у всіх мікрорайонах міста, втім найбільша торговиця – традиційно, у центрі.

 

" " " "