21 родина хмельницьких вогнеборців отримала житло

1334

21 квартира і 5 МАЗів  – вогнеборці Хмельниччини поліпшили матеріально-технічну базу. Три роки тому на території колишньої військової частини, що належала ще структурі із назвою «МНС», хмельницькі  «дснсівці» почали активно будувати службове житло.  За цей час  квартири отримали 58 працівників Служби порятунку. Нині заселили третій реконструйований будинок.   Тепер колишня занедбана пустка перетворилася на рятувальне містечко.

Ще кілька років на місці цього будинку було напівзруйноване овочесховище. Нині тут вирує життя.

У квартиру під номером 12 щойно заселилися родина Мельників. Рятувальники понад 16 років простояли у житловій черзі.  Нині радіють змінам і планують затишок. Сусідство із колегами сім’ю тішить.

У сусідній 11-й квартирі тепер житиме багатодітна родина Суховірських. Вони чекали на житло близько 20 років. За цей час встигли народити троє дітей. Тепер малеча активно освоює нову територію.

Усього на зведення об’єкту держава виділила 10 мільйонів гривень. Головний рятувальник Хмельниччини запевняє, це не останні квартири для вогнеборців.

Тим часом головний рятувальник країни Микола Чечоткін запевняє, житло отримують не лише вогнеборці Хмельниччини. Квартирне питання поволі вирішується і в інших областях держави.

Окрім квартир рятувальники Хмельниччини отримали і додаткову спецтехніку, укомплектовану усім необхідним. Деякі екземпляри є унікальними для області.

Усього Служба порятунку області отримала 14 одиниць спеціального автотранспорту. До посилення матеріальної бази рятувальників долучилися  обласна і міська влада.

 

 

" " " "