21 сесія міської ради.

1492

Прибузька  стане місцем для створення спортивної інфраструктури, а навчальним закладам дадуть гроші на добудову. На черговій сесії міської ради депутати проголосували за більш, ніж  сотні питань.  Підтримали обранці і проект рішення про використання червоно-чорного прапора у нашому місті.

21 сесія, депутати «пробіглися» по сотні пунктів порядку денного. Спочатку заслухали звіт керівника відділу поліції. В депутатів виникли питання щодо надписів на будинках з рекламою сайтів з продажу наркоречовин. Як каже Ігор Кирник, управління співпрацює з комунальниками, а зловити  авторів дописів «на гарячому» практично  неможливо.

Нарікають  містяни і на осіб ромської національності  на залізничному вокзалі. Проте, як кажуть  в поліції, заборонити перебувати таким особам в громадському місці не мають права.

Депутати услід за обласною радою проголосували за використання червоно-чорного прапора в нашому місті.  Його вивішуватимуть  11 раз на рік поряд з прапором державним.

Дохідну частину міського бюджету збільшили, тож тепер у Хмельницькому хочуть боротися  з тіньовою зайнятістю. Серед  пріоритетів у видатках – будівництво закладів соціальної інфраструктури. Нові приміщення передбачені у НВО № 10 ліцеї № 17, триває спорудження  школи на Озерній та садочку в Лезнево. Доплату  до зарплати отримають  освітяни.

Вулиця Прибузька  у майбутньому може стати осередком спортивної інфраструктури. Тут вже планують створити Палац  спорту. На це частково виділили кошти з міського бюджету.

 

 

" " " "