Дитячий рентгенолог напідпитку приймав пацієнтів

1185

Пив та працював. У Хмельницькій дитячій лікарні лаборант-рентгенолог напідпитку приймав малих пацієнтів. Мати одного з них запідозрила, що медик перекинув чарчину, і викликала екіпаж патрульної поліції. Ті лікаря упізнали, адже з робочого місця його п’яного забирали не вперше, а вчетверте. Як виявилося пізніше, рівень алкоголю у крові хмільного ескулапа склав 3,8 проміле. Свого колегу лікарі Хмельницької дитячої не виправдовують, щоправда шкодують. Мовляв, людина він – хороша та й професіонал неабиякий, втім пити на роботі – зась.

У Хмельницькій дитячій лікарні лаборант-рентгенолог приймав малих пацієнтів напідпитку. Те, що медик перекинув чарчину, запідозрила мати одного з них. Своє чадо жінка привела на рентген, а ось зробити знімок хмільний ескулап відмовився.

Не приховують свого невдоволення і інші батьки, мовляв у голові не вкладається, аби лікар на роботі був хмільним.

Довго не вагаючись, мати одного з пацієнтів викликала екіпаж патрульної поліції. Тутешні копи медика упізнали, адже з робочого місця його п’яного забирали не вперше, а вчетверте.

Цього разу рівень алкоголю у крові хмільного лікаря склав 3,8 проміле. Це тому, каже сам медик, що лікується від грипу та вживає мікстури.

За таке собі лікування рентгенологу світить максимум 85 гривень штрафу, щоправда службову перевірку ніхто не відмінював.

Свого колегу медики Хмельницької дитячої лікарні не виправдовують, щоправда шкодують. Мовляв, людина він – хороша та й професіонал неабиякий.

Та тим не менше, пити на роботі – зась, а коли ти працюєш з дітьми – поготів. Тепер, окрім адміністративної відповідальності, на хмільного рентгенолога чекає звільнення з роботи.

" " " "