Обласні чиновники відповідали на запитання краян

2209

В чергове чиновники Хмельницької обласної державної адміністрації відповідали на запитання краян. Цього разу дзвінків було небагато але, питання які лунали з трубки по той бік телефону були досить суттєвими та нагальними.

За весь час прямого зв’язку влади і громадськості дзвінок був лише один. Пан Олександр мешкає у Новоушицькому району каже, боротьба із шкідниками яка велася однією із агрофірм на полях, призвела до важких ускладнень у здоров’ї його дітей. Чоловік звертався до різних інстанцій, але відповіді або ж впливу на агроформування не було. В свою чергу в малечі є всі симптоми токсичного отруєння.

Посадовці пообіцяли втрутитися у ситуацію та з’ясувати за яких обставин та з чиєї вени потруїлися  діти.

Продовжуючи тему медицини. Кілька днів тому, журналісти нашого телеканалу проводили експеримент щодо тривалості приїзду швидкої медичної допомоги до одного із найвіддаленішого села нашого обласного центру. Окрім проблем медичних закладів в селі Олександрівка Старосинявського району жителі  вже забули про всі блага цивілізації. В адміністрації кажуть, це питання вивчають та переконують, людей в біді  ніхто не залишить.

 

" " " "