24-ий багатофункціональний майданчик відкрили у Хмельницькому

1132

Для уроків фізкультури, командних видів спорту та мешканців мікрорайону. У Хмельницькій ЗОШ №21 відбулося відкриття багатофункціонального спортивного майданчика. Це вже 24 поле,збудоване за чотири роки. Відтак учні зможуть тут грати у волейбол, футбол, гандбол та баскетбол.

Для уроків фізкультури, командних видів спорту та мешканців мікрорайону. Поблизу Хмельницької ЗОШ №21 відбулося урочисте відкриття багатофункціонального майданчику. Нині юні спортсмени вже випробовують поле на якість і зручність.

Його будівництво розпочалося цьогоріч. Вартість об’єкту- півтора мільйона гривень. На полі можна грати у волейбол, міні-футбол, гандбол та бадмінтон.

Раніше тренування команд та уроки фізкультури відбувалися у спортивному залі. Та через великукількість видів спорту доводилося складати графіки, аби всі мали можливість займатися. Нове поле – це можливість для розвитку кожного учня.

Радіють сучасному майданчику і батьки учнів. Кажуть, усі близенько живуть іна прогулянки виходять щодня, а так ще й позайматися спортом зможуть.

За чотири роки у Хмельницькому збудували 24 майданчики.

Нині у місті будується ще чотири спортивних майданчики –біля ЗОШ №1, 13, 6 та НВО №5. Їх планують здати в експлуатацію цього року. Та на цьому плани не завершуються.

" " " "