У Хмельницькому покупець пограбував касу у продовольчому магазині

Чоловік завітав у магазин незадовго до його закриття

1754

У Хмельницькому поліцейським вдалося менше, ніж за добу розшукати зловмисника, який пограбував продовольчий магазин на вулиці Чорновола.

На годиннику була вже майже 21-а година, і 45-річна продавщиця вже готувалася зачиняти магазин. Однак перед самим закриттям, коли вона вже почала рахувати виручку, до магазину зайшов чоловік. Він не викликав у жінки ніякої підозри. Чоловік дістав із холодильника необхідні продукти і попрямував до каси.

Наблизившись до неї, покупець несподівано перемістився за прилавок і, вихопивши з каси гроші, кинувся тікати. Продавщиця встигла його вхопити за рукав. Але грабіжник зненацька вихопив з кишені ножа, і жінка, перелякавшись, відпустила його. Із пограбованими шістьма тисячами гривень  він розчинився у вечірніх сутінках.

Читайте також: На Хмельниччині юний попутник пограбував пенсіонерку прямо на зупинці автобуса

Продавщиця негайно зателефонувала до поліції. Прибувши на місце події, поліцейські ретельно вивчили відео з камер спостереження. За допомогою цього відео на грабіжника склали орієнтування, і  менше, ніж за добу, поліцейські вийшли на його слід.

Зловмисником виявився 30-річний житель обласного центру. У поліції вже відкрили кримінальне провадження за фактом пограбування магазину. Якщо його вину доведуть, він може піти за грати на строк від 4 до 8 років.

" " " "