Мистецтво в умовах карантину – як готуються до концертів артисти хмельницької філармонії

1165

Мистецтво в умовах карантину. Після чергового пом’якшення повертаються до репетицій і солісти філармонії.Там відновлюють повноцінні репетиції та готують нові проекти. А найбільше сумують за своїми глядачами. Адже саме живі емоції дають поштовх музикантам до нових звершень.

Ансамбль «Козаки Поділля»  готується до виступу. В одній залі музиканти, в іншій солісти. Формат репетицій доводилось адаптувати  під карантинні обмеження. Як і показові концерти.

А тут вже відновлюють форму танцюристи. Аби не полишати зв’язок з глядачем  – записували відео. Надихнули колеги із ансамблю імені Вірського.

Соліст філармонії Микола Довгальов каже, для артиста, як і для спортсмена, під час карантину головне – не втратити форму.

Під час карантину музикантам довелося відкласти грандіозні проєкти. Проте вже 4 червня запрошують до онлайн-перегляду програми «Запроси мене у сни».

А 28 червня артисти філармонії візьмуть участь у онлайн-марафоні  пам’яті  Василя Сліпака.   Незабаром, сподіваються, почують  і оплески глядачів у концертній залі.

" " " "