26 та 27 вересня у Хмельницькому святкуватимуть День міста

995

Хмельницькому – 589! Вихідними хмельничани відзначатимуть День міста. Цьогорічна концепція святкування буде кардинально відрізнятися від попередніх років. Із святкової програми прибрали усі концертні виступи та масові скупчення людей. Проте організатори додали мистецьких заходів у різних мікрорайонах міста.

Без великого вечірнього концерту, але з традиційними заходами. Святкування Дня міста розпочнеться 26 вересня о 9 годині спільною міжконфесійною молитвою за всіх, хто відав життя за майбутнє України, за місто Хмельницький, за хмельничан. Паралельно із цим, за добрим звичаєм, містян вітатиме святковий тролейбус. Підготували організатори й нові родзинки.

Центральна частина міста буде прикрашена різноманітними тематичними фотозонами. Частково буде реалізований проєкт Агенції розвитку Хмельницького «Машина часу». Тож кожен містяни зможе дізнатися історію рідного міста від першої писемної згадки і до сьогодення. У суботу на стадіоні Поділлявідбудеться нагородження переможців конкурсу іміджевого відео «Promisto». У той самий час у семи мікрорайонах розпочнуться міні концерти.

27 вересня святкування продовжиться. З 10 години змагатимутьсявеслувальники на байдарках та велосипедисти. О 12 годині стартує арт-виставка «Будівлі мого міста». На звершення одразу на кількох локаціях відбудуться покази вистав.

" " " "