Митрополит Епіфаній в Хмельницькому помолився разом із вірянами за мир в Україні

839

Привіз копію чудотворної ікони та помолився разом із вірянами – Митрополит Епіфаній з першосвятительським візитом відвідав обласний центр. Предстоятель Православної церкви України  очолив урочисту Божественну літургію  у храмі Всіх Святих Землі Української. Після служби Блаженійший звернувся до громади із проповіддю, в якій закликав  робити вибір на користь добра  та не піддаватися спокусі.

У храмі Всіх Святих Землі Української людно як ніколи.  Глава Православної Церкви України Епіфаній у Хмельницькому.

Блаженіший  привіз із собою  копію чудотворної ікони Божої Матері “Милостива”.  Реліквія покликана допомогти віднайти захист і спокій.

Після літургії Митрополит звернувсяся із проповіддю до хмельничан. Від першородного гріха до виборів в Україні – Блаженніший чи не в кожному реченні закликав вірян не піддаватися спокусі,  молитися за мир в Україні і робити вибір на користь добра.

Слова Предстоятеля для релігійної громади області стали натхненними.

Під час спілкування із пресою Митрополит відзначив, що радіє швидким темпам приєднання релігійних громад до ПЦУ. На Хмельниччині таке бажання виявили вже 70 громад. Водночас Митрополит підкреслив, що нестійка політична ситуація  в державі жодним чином не позначиться на процесі зміцнення Помісної церкви.

 

" " " "