ВЮБЛ завітала до Хмельницького

848

Емоційно, красиво та по-справжньому гаряче. Цими вихідними в обласному центрі пройшов п’ятий тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат. Юні баскетболістки Хмельницького вдома приймали суперниць з Дніпра, Ізмаїла та Мелітополя.

Перший млинець – нанівець. Це – точно не про наших баскетболісток. Цього року вперше хмельницькі спортсменки підкорювали Всеукраїнську юнацьку баскетбольну лігу серед дівчат. Грали емоційно та красиво, а подекуди на баскетбольному майданчику було по-справжньому гаряче.

Цими вихідними в обласному центрі пройшов п’ятий і останній тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат. Юні баскетболістки Хмельницького вдома приймали суперниць з Дніпра, Ізмаїла та Мелітополя.

В ізмаїльської команди у попередніх турах наші дівчата вигравали, а ось Дніпро та Мелітополь – одні з фаворитів юнацької ліги. З ними грати важко, втім, зізнаються хмельничанки, якщо й не виграти, то дати гідний бій – цілком реально.

Наступного року, каже тренер команди, дівчата так саме боятимуться, втім будуть більш досвідчені та на одну Всеукраїнську юнацьку баскетбольну лігу старші.

Цього ж року хмельничанки закріпилися у середині турнірної таблиці, а ось наступного, запевняють юні баскетболістки, підіймуться значно вище.

" " " "