27 премій та 20 стипендій: у Хмельницькому традиційно нагороджували педагогів та учнів

692

27 премій та 20 стипендій: у Хмельницькому традиційно нагороджували гарно навчаєшся, тренуєш, викладаєш, або маєш мистецькі здобутки? Будь певен – це помітять. У Хмельницькому відбулося традиційне вручення сертифікатів на отримання стипендій учням і спортсменам та премій педагогам і тренерам. Суми, які виплачуватимуть протягом року, зросли – 2500 гривень на місяць дають педагогам, 1200 – учням.

Здобувай хороші оцінки, будь творчим або спортивним і це обов’язково оцінять. У Хмельницькій міській раді відбулося вручення грошових сертифікатів кращим педагогам, тренерам, школярам та спортсменам.

Дарина Нагуляк вже третій рік поспіль завдякисвоїм досягненнями отримуєстипендію. Дівчинка – майстриня спорту України. Свою найбільшу перемогу здобула, займаючись улюбленою справою – велосипедним спортом.

А от її подружка і колега по команді Анастасія вперше отримує стипендію. Каже, для кожного спортсмена важливе визнання та підтримка. Отримані кошти витратить на родину.

Серед тих, хто отримав премії, є вихователі. Алла Туркота працює у дитячому садочку. Каже, спільно із колегами трудилася над новою освітньою програмою.

Для школярів щомісячна фінансова допомога є стимулом рухатися далі.

Протягом п’яти років суми виплат змінюються. Педагоги та тренери будуть цілий рік отримувати дві із половиною тисячі гривень на місяць, учні впродовж 10-и місяців близько 1200 гривень.

" " " "