У Хмельницькому пройде онлайн-тренінг «Як стати гідом у громаді?»

676

Екскурсійна діяльність, розробка маршрутів та робота з аудиторією. У Хмельницькому пройде онлайн-тренінг «Як стати гідом у громаді?». Захід планують дводенним. Стартує він 8-го жовтня. Потім буде тиждень домашнього завдання і другий день – 15-го жовтня. За цей час усі охочі абсолютно безкоштовно можуть опанувати ази туристичної справи.

Магічна Бакота, таємничий Меджибіж та величний Кам’янець. Україна, зокрема і Хмельниччина, багата туристичними принадами. Непростий 2020-й змусив українців подорожувати Україною. І якщо цьогорічний сезон вже практично на фініші, то саме час подумати про розвиток туризму у наступному році.

Кожна громада – унікальна і багата туристично, тож обов’язково повиннаматигіда. Стати екскурсоводом можна безкоштовно. Незабаром у Хмельницькому пройде онлайн-тренінг «Як стати гідом у громаді?».

Захід планують дводенним. Стартує він 8-го жовтня. Потім буде тиждень домашнього завдання і другий день – 15-го жовтня. За цей час усі охочі абсолютно безкоштовно можуть опанувати ази туристичної справи.

Подати заявку на участь можна до 7-го жовтня включно. На сьогодні охочих стати гідами вже понад три десятки. В онлайн-режимі, бо тренінг планують у двох форматах, кількість учасників необмежена, а ось в офлайні пройде відбір.

Тож, поки не пізно, можна подавати заявки та опонувати ази туристичної справи. Онлайн-тренінг – безкоштовний. Усі витрати покриває місто.

" " " "