У Шепетівському районі стало на одну прийомну сім’ю більше

Подружжя забрало з місцевого держазакладу трьох діток

798

У Шепетівському районі подружжя забрало із держазакладу трьох дітей ,які волею долі були позбавлені батьківського піклування. Про це розповів сайт міста Шепетівка.

Символічно, що подія сталася вчора, 30 вересня, у день усиновлення.

Рішення про створення ще одної прийомної сім’ї було прийнято в ході засідання комісії з питань захисту прав дитини у місцевій адміністрації.  Щасливими батьками стало подружжя Василя та Марини Перепилець. Комісія без проблем довірила їм виховання трьох сирот, адже вони вже виховують п’ятеро власних дітей та прекрасно знають вікові особливості дітей та їх потреби.

Читайте також: Реаніматолог з Шепетівки розповів про катастрофічну нестачу ресурсів у місцевій ЦРЛ

Голова  місцевої адміністрації Юрій Босюк привітав усіх присутніх із цим щирим святом та підкреслив, що прийомні батьки та опікуни, які забезпечують турботою та батьківською любов’ю осиротілих діток, заслуговують найщирішу подяку та повагу. Саме завдяки таким людям, у дітей з’являється шанс на нормальне життя у родині, з батьком та матір’ю.

“Хай повниться дитячим сміхом Ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними Ваші дітки!” – привітали прийомні сім’ї у Шепетівській РДА.

" " " "