30 РОКІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

404

Душевно та гуртом відзначили День Незалежності у громадах краю. У Лісовогринівецькій, до прикладу, на місцевому стадіоні організували ярмарок. А у Наркевичах зібрали народних умільців та аматорські колективи. Об’єднує ж усіх подолян одне – щирі емоції та щедра душа.

Піднесено та всією громадою у Лісових Гринівцях відзначили День Незалежності. Центральним місцем святкувань обрали місцевий стадіон.

На святкування завітали гості, ті хто розбудовує громаду та вболіває за її розвиток. З вітальним словом до присутніх звернувся народний депутат України Сергій Лабазюк.

Нардеп грамотами відзначив людей, які щодня працюють задля розквіту Лісовогринівецької громади.

Ну а після урочистої частини – народні святкування та частування. Тут села громади демонстрували свою гостинність. На столах – смачні вареники, солодка випічка та ароматна ковбаска. Візитівкою Тиранівки є смачний сир власного виробництва.

Розважали публіку місцеві артисти, а родзинкою свята став гурт «Видрові Доли», виступ якого відбувся за сприянні благодійного фонду «Ми поруч». Не менш жваво святкували і в Наркевицькій громаді. Там на святковому ярмарку ніде було яблуку впасти – люди співали, куштували смаколики та раділи , що живуть в незалежній Україні.

Свободу та волю Україна виборює і понині. Тож у громаді вшанували хвилиною мовчання полеглих односельчан. А також відзначили грамотами їх батьків. Жителі громади отримали грамоти обласної ради. Вручила їх голова обласної ради Віолета Лабазюк.

Привітав зі святом присутніх і народний депутат України Сергій Лабазюк. Він вручив грамоти Верховної Ради України кращим жителям та побажав розквіту громаді.

" " " "