На Ізяславщині відкрили дві нові поліцейські станції

Робота поліцейського є надзвичайно важливою, тому неабияке значення для здійснення його роботи має розміщення поліцейської станції

464

Досить добре, якщо така станція є на території підконтрольної громади, адже і роботу виконувати значно легше і жителі можуть звертатися у разі потреби значно швидше. Тому на Хмельниччині уже вкотре відкривають поліцейські станції.

Цього разу,  одразу два поліцейських осередки відкрили на Ізяславщині,  у селі Кунів, що належить до Плужненської територіальної громади та с. Нове Село Сахновецької ТГ. В області це вже 46 і 47 станції.

Станція у селі Кунів є уже другою у Плужненській ТГ. Раніше поліцейський офіс запрацював у адміністративному центрі громади. Ця станція має важливе значення, адже розташована одразу на межі трьох областей꞉ Хмельницької, Рівненської та Тернопільської. До складу громади входить двадцять три села, які тепер обслуговуватимуть одразу два поліцейських офіцери.

Поліцейську станцію, що у Новому Селі, яке належить до Сахновецької ТГ, створили за ініціативи жителів громади. Самі мешканці громади  придбали для потреб поліцейського офіцера громади службовий сучасний автомобіль «Рено Дастер».

На відкриття поліцейських офісів завітали заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський, керівництво Шепетівського райуправління поліції та місцевого відділку, а також самі поліцейські офіцери громади. Також до участі у відкритті долучилися настоятелі місцевих храмів та жителі громад.

Відтепер жителі обох населених пунктів, у яких запрацюють станції , зможуть оцінити перевагу того, що поліцейські офіцери завжди поряд

" " " "