«Це теж зробила вона» — це можеш і ти: нові 50 історій активних та амбітних. Нову книгу презентували у Хмельницькому.

1193

У квітні минулого року вийшла перша ілюстрована книга про видатних українок «Це зробила вона». Це 50 історій жінок, які захоплюють та надихають. Книга набула неабиякої популярності і автори проекту вирішили випустити ще один проект. Адже 50-ма іменами кількість українок, які зробили свій внесок у розбудову держави, не обмежується. «Це теж зробила вона» – другу книгу презентували у Хмельницькому. Організатори мають амбітну мету – відкрити всім незаслужено обділені увагою імена українок, які досягли виняткового успіху в своїх галузях і часто впливали на хід світової історії.

Книгу «Це теж зробила вона» презентували у Хмельницькому. Це вже другий том, перший «Це зробила вона» вийшов ще у квітні. Це проект, який розповідає про більш, ніж сотню українок, які досягнули успіхів у різних галузях. Серед героїнь книги не тільки політичні діячки, письменниці, художниці, а й жінки, які досягли успіху в галузях, які раніше вважались чоловічими.

Організатори проекту мають амбітну мету – відкрити всім незаслужено обділені увагою імена українок, які досягли виняткового успіху в своїх галузях і часто впливали на хід світової історії. Як і над першим томом, над другим працювали ще 100 авторів і авторок та ілюстраторів й ілюстраторок.

Перелік героїнь цього разу містить такі цікаві та важливі для історії України особистості, як Роксолана, Марко Вовчок, Валентина Саніна-Шлеє, Квітка Цісик, Ада Роговцева та багато інших. Цей двотомник покликаний мотивувати дівчат, показати, що немає межі бажанням і цілям, які собі можуть ставити жінки, немає обмежень у професіях.

29 примірників книги «Це теж зробила вона» передали організатори до бібліотек Хмельниччини. А у обласній універсальній науковій бібліотеці розмістили виставку ілюстрацій, що увійшли до книги. Діятиме презентація до кінця липня.

" " " "