Мандрівник Саймон Грін завітав до Хмельницького.

654

Зустріч-одкровення. До Хмельницького приїхав мандрівник Саймон Грін з Великобританії, аби поділитися з містянами своїм досвідом проживання у Індії. Спільно з ним зустріч організовували представники одного із наймасштабніших міжнародних фестивалів ведичної культури Vedelife.

Мандрівник, духовний стакер та містик – це все про одну людину – Саймона Гріна. Він завітав до Хмельницького, аби у форматі відкритої розмови поспілкуватися із містянами. Вже 15 років мандрівець проживає на території Індії, проводить тури священними місцями та  вивчає духовні науки. На цій зустрічі розповідав про красу реального світу.

Від Гімалаїв до Хмельницького. Саме такий шлях пройшов Саймон, щоб надихати своєю діяльністю інших на добрі та позитивні вчинки.

На відкриту вечірку-спілкування запрошували людей, які хочуть знайти щастя, і не знають, як впоратися із негативом у буденному житті. Розібратися у риторичних питаннях допомагали історії співорганізаторів заходу. До прикладу, Роман працював адвокатом у столиці. Та успішність чомусь не приносила йому радості.

Схожі історії були у кожного.

 

" " " "