Юнаків та дівчат запрошують до танців та співів.

2046

Юнаків та дівчат запрошують до танців та співів. Обласний конкурс «Стожари Супер Зірка» – це можливість показати власний талант для усіх охочих. Фестиваль відбудеться 30 жовтня. Нині триває реєстрація. Заявки можуть подавати усі, кому ще не виповнилося 25 років.

Конкурс для креативних та співочих – у Хмельницькому готуються до масштабного пісенного фестивалю. Організатори конкурсу «Стожари Супер Зірка» кажуть, це гарна альтернатива для талановитих митців, адже нині участь у практично всіх подібних заходах платна.

Учасником заходу може стати той, хто любить та вміє співати або танцювати. Вік конкурсантів – до 25-ти років. Тож організатори запрошують до участі усіх охочих. До слова, вже готуються до фестивалю досвідчені конкурсанти. Серед них танцювальний колектив «Престиж» з Ізяслава, співачка Юлія Каменюк з Волочиська та інші.

Конкурс «Стожари Супер Зірка» відбудеться 30 жовтня у Хмельницькому. Щодо репертуару учасників, то тут організатори дають конкурсантам свободу вибору.

До слова, організатори приготували для усіх конкурсантів призи. Журі ж складатиметься з професійних музикантів, у планах впровадити і он-лайн голосування. Крім того буде вручено приз глядацьких симпатій. Переможця у цій категорії обиратимуть глядачі конкурсу.

" " " "