КОМУНАЛЬНЕ ПЕКЛО!

1849

Дах як решето, прогнилі крокви та тріщини у стелі – такі умови проживання у житловому будинку, що по вулиці Купріна у Хмельницькому. Будівлі близько 150 років. Ці стіни бачили навіть видатного Олександра Купріна, бо півтора сторіччя тому саме тут базувався 46-й Дніпровський піхотний полк, у складі якого служив письменник. Після цього тут був військовий госпіталь. А далі, після двох воєн, будівлю віддали під заселення. Утім, за цей час тут не було жодного капремонту. Лишень «косметика». Нині кожного дощу жителі моляться, аби дах не обвалився і не поховав під собою мешканців. Багаточисельні походи до влади не принесли результатів.

Тут пишаються своїм славетним минулим….

І з острахом дивляться у майбутнє…

За півстолітню історію житловий будинок по вулиці Купріна 54 так і не дочекався капремонту. Лишень «косметика».

Мешканка будинку пані Валентина веде нас  на дах.  Жінка попереджає, там небезпечно, конструкція аварійна, може обвалитися будь-якої миті.

Ситуація в квартирах ще гірша.

Пані Валентина каже, боїться жити у власній оселі.

Через комунальне пекло жінка буквально доведена до відчаю!

Через аварійний дах страждає не лишень пані Валентина, а й увесь будинок. Люди кажуть, комунальникам і владі байдуже до їхніх проблем.

От і виходить, що будинок, який пережив дві війни, може просто не пережити найближчої зими. Бо кожен дощ для мешканців може стати останнім.

" " " "