Смерть на світлофорі .

1621

Харківська трагедія у Хмельницькому: замість Зайцевої та Дронова – турок і байкер. Подію, яка спантеличила все місто, і досі розслідують правоохоронці. Нагадаємо, 19 жовтня на перехресті Старокостянтинівського шосе та Водопровідної не розминулися Мерседес та БМВ. Водії обидвох транспортних засобів – живі, загинула дитина. 11-річну ученицю 10 школи прямісінько на тротуарі знесло мотоциклом, котрий протаранила автівка. За кермом був громадянин Туреччини – він єдиний не постраждав. Байкер з чисельними переломами в лікарні. Свідки натякають, він якраз і винен у ситуації.

Перехрестя Старокостянтинівське шосе – Водопровідна. 19 жовтня, друга тридцять. Харківська трагедія повторилася у Хмельницькому. Замість Зайцевої та Дронова – турок і байкер. Легковик марки Мерседес повертав наліво і не пропустив мотоцикл. Транспортний засіб вилетів на тротуар, де на перехід по зебрі на зелений чекала дитина.

Очевидці події в ДТП звинувачують мотоцикліста. Кажуть, самі – не експерти, але те, що бачили, наштовхує саме на таку думку.

Найстрашніше, що дитина у даній конкретній ситуації нічого не порушувала. Просто йшла додому – до батьків.

Хто винен у смерті дівчинки – наразі активно з’ясовують правоохоронці. Наразі навіть не натякають – кому із двох водіїв загрожує ув’язнення.

До слова, санкція статті, за якою копи відкрили кримінальне провадження, передбачає до 8 років за гратами. Слідство наразі триває.

 

 

" " " "