«СтарконФест» запрошує в Середньовіччя .

2701

«СтарконФест» запрошує в Середньовіччя. 25-27 серпня у Староконстянтинові пройде перший фестиваль середньовічної культури. Із назвою організатори особливо не морочилися – назвали «СтарконФест». А от із наповненням дійства справді попрацювали: і лицарські бої, і кінні виступи, і майстер-класи.  Однак організатори зізнаються, мета фесту – не просто розважити гостей, а відкрити для мандрівників ще одну забуту туристичну мапу.

Ляскання зброї та переливи волинки. Вже за кілька днів Старокостянтинівська фортеця почне жити заново – тут вперше пройде фестиваль середньовічної культури.

Організатори переконують, фестиваль припаде до душі усім категоріям глядачів: від старого до малого. Бо мають досвід – вони провели низку подібних заходів: «Середньовічний Меджибіж», «Форпост» у Кам’янці-Подільському та у Білгороді-Дністровському.

Очікують на більш як три сотні реконструкторів з усіх куточків України і з Білорусі. Так організатори зможуть відкрити Староконстянтинів – місто із справді давньою історією –  як хмельничанам, так і гостям краю. Маленьким відвідувачам фесту сумно теж не буде.

Триватиме фестиваль аж три дні – з 25-го по 27-ме серпня у замку Острозьких, що в Староконстянтинові.

 

" " " "