4-5 за добу: кількість викликів з приводу домашнього насильства на карантині не зросла

987

На Хмельниччині кількість викликів з приводу домашнього насильства залишається стабільною. Копи констатують, виїздять 4-5 раз за добу на карантині як і до нього. Наразі спеціально створена група швидкого реагування на сімейні чвари працює у штатному режимі. Правоохоронці вкотре просять краян не замовчувати факти домашнього насильства і телефонувати на 102.

Пані Наталя – одна із багатьох жінок, котрим набридло терпіти витівки благовірних. Жінка не раз і не два потерпала від колишнього чоловіка. Нарешті терпіти стало не сила. Цього разу вона набралась мужності і зателефонувала на 102.

Пані Наталя каже, сподівається її історія допоможе іншим жінкам не боятися. Переконана, краще, аніж правоохоронці, втихомирити насильника не зможе ніхто.

Копи кажуть, на виклики з приводу сімейного насильства виїздять 4-5 разів на добу. Додають, із впровадженням карантину їх не побільшало. Наразі працюють як завжди.

Правоохоронці вкотре звертаються до краян із проханням не замовчувати факти домашнього насильства. Звертатися за потреби і намагатися не провокувати один одного.

" " " "