Небайдужі підприємці спільно із волонтерами розпочали пошиття захисних костюмів для медичних працівників

2190

Смішні, кольорові та вкрай необхідні. У місті першепідприємство розпочало пошиття захисних костюмів для медиків.Бізнес спільно із громадською організацією «Світанок» запустив соціальний проєкт, в умовах якого хочуть допомогти медикам краю у боротьбі із коронавірусом.

Вони кольорові, смішні, але можуть врятувати життя медика.  У Хмельницькому перше підприємстворозпочало пошиття захисних костюмів для медпрацівників. Такий одяг зараз вкрай важко знайти на ринку. А лікаріщоденно знаходяться у зоні ризику через тісні контакти із хворими на ковід -19.

Костюми з орнаментом, адже білої тканини на ринку просто незнайти. Їхня собівартість – 480 гривень. Ці кошти на рахунок громадської організації «Світанок» надсилають містяни. Вже вдалося зібрати понад 5 тисяч гривень. Активісти також купують респіратори, гумове взуття та окуляри для плавання. Перші придбані речі нині надалилікарям Хмельницького міського перинатального центру.

І одразу за примірку. Першими враженнями ділиться лікар центру планування сім’ї.

Захисні костюми – багаторазові. Їх можна дезінфікувати за високої температури. Від цього не втрачається колір та якість тканини. Тільки у такому екіпіруванні лікар може захиститися від підступного вірусу.

У міському пренатальному центрі є понад 80 захисних костюмів.

Тож, благодійники звертаються до усіх містян із проханням допомогти забезпечити лікарів відповідним захистом.

Для цього можна перерахувати кошти на приватну картку 5168755904136252 Голяк Денис.

 

" " " "